Een tof avondje uit tijdens onze workshop bloemschikken in Nijlen

Bij Ateljee GLK kan u altijd terecht voor een standaard boeket, maar ook voor een persoonlijk bloemenwerk. Toch kan u ervoor zorgen dat het geschenk nog persoonlijker wordt! Bij ons krijgt u namelijk de kans om uw eigen bloemstuk te maken tijdens een van onze creatieve workshops in Nijlen.
bloemschikking

Creatieve workshops voor iedereen

Om deel te nemen aan de workshop bloemschikken hoeft u geen expert te zijn. Voorkennis van bloemen is zeker niet nodig, want elke creatieveling is welkom Ateljee GLK in Nijlen. Onze workshop is de ideale gelegenheid om eens te ontspannen met vrienden, familie of collega’s. Bent u verloofd en wilt u een uniek, creatief en kleurrijk vrijgezellenfeest geven? Kom dan zeker een bij ons langs voor een workshop.
Bloemstuk

Zelfgemaakte wondermooie bloemenwerkjes

Tijden onze workshop zal u er nooit alleen voorstaan. Onze bloemstylisten zullen u met raad en daad en met veel liefde bijstaan. U kan rekenen op professioneel advies en individuele begeleiding. Zo kunnen wij samen met u een prachtig eindresultaat bekomen. Natuurlijk zal uw eigen creatie naar huis kunnen nemen. Uw eigen prachtig bloemstuk op uw feesttstafel of op uw bureau op het werk zien staan? Het klinkt toch fantastisch.
Op zoek naar bloemen in nijlen?

Ontdek het bij Ateljee GLK

Als trouwboeket, als bedanking of gewoon om te zeggen “ik zie jou graag”, bloemetjes zijn altijd een prachtige attentie. Zeker als ze van bij Ateljee GLK komen. Dankzij onze constante aanvoer van minutieus gekozen bloemen, kan u steeds kiezen uit een divers aanbod.