Wie zit er achter AteljeeGLK?

‘AlteljeeGLK’ werd opgestart in 2007 door Greet Van Aggelpoel als een uit de hand gelopen hobby. De zaak zag het levenslicht als ‘Hobbyateljeeke Greet’ eind jaren ‘90 en verzorgde workshops en bloemschiklessen in een huurpand in Bevel-Dorp.


Vrij snel daarna kochten Greet en haar partner Leo een geschikter pand in de Elsendonkstraat in Nijlen en veranderde de zaak van naam. GLK staat voor Greet, Leo/Lucca(dochter van Kimmie) en Kimmie, maar GLK zijn ook niet toevallig de medeklinkers van het woord ‘GeLuK’.


Door de jaren heen werd ons aanbod flink uitgebreid. AlteljeeGLK verkoopt o.a. verse bloemen, droogmateriaal, droogbloemen, decoratie en glaswerk. Huidig zaakvoerster is Kim ‘Kimmie’ Daniels, dochter van Greet. AteljeeGLK staat bekend voor een ultieme service, versheid en vriendelijkheid.


Uw koffie staat bij ons altijd klaar en iedereen is hier welkom. AteljeeGLK is uniek door haar stijl. Die is niet te chique, maar ook niet te simpel. Misschien ‘vintage’? Al dekt ook dat niet de volledige lading. Wel belangrijk: we werken naar ieders portemonnee en naar ieders vraag.


De versheid van de bloemen is uiteraard zeer belangrijk. Kimmie haar ambitie is om de zaak, gestart dus door haar moeder, vooral te laten bloeien. En dat lukt. Zo werd het interieur van ateljeeGLK eind mei 2022 compleet heringericht met o.a. meer licht en ruimte. Een daarop volgend heropenings-weekend begin april 2022 met Kimmie als de nieuwe zaakvoerster kon alvast tellen als eerste stap.